HomeDesign

"Designul cu siguranta nu va salva lumea.
Dar cu siguranta o va face sa arate mai bine." Autor necunoscut

Cine suntem

Experienta adunata de peste 30 de ani de cativa oameni pasionati de frumos, de util, de electronice si de combinatia fatala dintre toate acestea. Si, atunci cand se combina pasiunea cu dorinta, intotdeauna trebuie sa iasa ceva bun, nu-i asa?! Cu aceasta credinta a pornit si proiectul Dexter Home Design, in care am adunat la un loc experienta, imaginatia si puterea de munca, prin care avem oricand un produs electronic sau electrocasnic care sa va imbunatateasca si imbogateasca viata.

Dexter home design

Dexter Home Design este jucăuș și plin de viață, inventiv și neobosit, cu sisteme bine unse, experimentate și precise. Și nu îi este teamă să arate toate aceste calități.

Ne-am “născut” din dorința de a aduce produse și servicii pentru a face din orice casă – acasă. Bazându-ne pe design, pe curaj, perseverență și multă muncă. Ca un mecanism de ceas elvețian.

Ce facem

  • Sute de produse

    Da, avem in portofoliu sute de produse pe care le aducem in mod constant la dorinta partenerilor si clientilor nostri. Si aducem sortimente de produse bazandu-ne pe experienta dobandita in timp si pe dorintele exprese ale clientilor nostri. Hai sa aducem si ce va doriti dumneavoastra!

  • Calitate universala

    Unde se realizeaza produsele pe care le aducem? Peste tot in lume. Insa calitatea este cea atent selectata de specialisti europeni, americani, coreeni, japonezi si nu numai care faca aceasta activitate ca sa traiasca. Si ca sa traiasca bine. Noi credem ca acesti specialisti muncesc pentru noi si pentru dumneavoasta si rezultatul acestei munci este dat de sortimentele de produse la calitatea pe care ne-o dorim si o cautam atat.

  • Zeci de magazine online si retaleri cunoscuti

    Avem parteneriate incheiate cu magazine online si retaileri consacrati din Romania care ne-au acordat increderea de a le fi furnizori, mizand pe ambitia, flexibilitatea si dorinta noastra de a ne autodepasi. Prin intermediul acestora ajungem in casele a zeci si sute de mii de oameni si facem totul, chiar totul ca sa nu ii dezamagim in ciun fel.

Furnizori

A pornit de la vestitele si extreme de fiabilele arme de foc atat de apreciate in perioada Verstului Salbatic. A avut un succes rasunator cu primele masini de scris cu tastatura QWERTY din lume. Incepand din 1937, cand a scos pe piata primele aparate electrice de barbierit, Remington a pornit pe drumul produselor de ingrijire personala si a avut un trend constant ascendent. Ei bine, aceste produse le puteti regasi in oferta Dexter si nu ati face o alegere gresita cu ele.

Produsele diviziei Lifestyle a Philips fac oricui viata mai frumoasa, mai sanatoasa si mai interesanta. De la Saeco la Lumea, de la Avent la Sonicare, produsele Philips iti vor schimba lumea, asa cum Anton si Gerard Philips, in urma cu peste 125 de ani, au revolutionat iluminatul mondial si au lasat ca mostenire mii de patente precum caseta audio, DVD-ul, aparatul de ras electric cu cap rotativ etc. Incearca inovatiile Philips in bucatarie, baie, la curatenie sau ingrijire personala, pentru copii, adulti si varstnici.

Kitchen Artist este o marca originala, utila si inteligenta pentru bucatarie. Producatorul francez a creat o gama de produse cu materiale invoatoare, pline de culoare, moderne, care transforma timpul de pregatire a mesei intr-un moment placut si prietenos. Kitchen Artist include articole pentru gatit si patiserie, produse pentru picnic si gratar, cutii si solutii de depozitare.

O istorie bogata, pornita de mai bine de 125 de ani in Germania, de catre Robert Bosch, isi pune amprenta pe produsele de inalta calitate pentru o casa moderna, de la electrocasnice mari la cele mici. Cand doriti sa faceti o incursiune in ADN-ul unor produse precise, de incredere si cu in design modern, incercati Bosch.

Cu cine lucram

Dexter Home Design este in cautare de noi colaboratori

Daca doriti un partener de incredere sau daca doriti un furnizor pe care sa va puteti baza, Dexter Home Design incearca sa se modeleze pe dorintele dumneavoastra. Incercati-ne!

Contact